top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Individuele begeleiding

Samen werken aan jouw toekomst

Je leven inrichten zoals jij dat wilt en de regie nemen over je ambities, dromen en doelen. Klinkt goed. Maar dat is soms best ingewikkeld; het bepalen van je eigen route kan een hele uitdaging zijn. Wat is het beste pad? Heb ik alle bagage die ik nodig heb? Ben ik voorbereid op tegenslag? Wij staan je daarom graag bij en helpen je op weg met al jouw persoonlijke ontwikkelvragen. In de intake bekijken we samen jouw leerdoel en bepalen op basis daarvan de invulling van het traject. Wat je doel ook is, wij willen je empoweren om de weg er naartoe vorm te geven! In het traject staan vervolgens 3 thema’s centraal.

WETEN

Jouw identiteit is bepalend voor het vormgeven van je leven. Hoe beter jij namelijk weet wie je bent, hoe beter je vanuit je persoonlijke kracht kunt werken.

ERVAREN

Wij geloven dat we het beste leren door te doen. In het coachingtraject ga je daarom ervaren wat je allemaal al kunt en word je uitgedaagd om de regie te nemen.

REGISSEREN

Je krijgt praktische handvatten om de ervaringen en inzichten die je hebt opgedaan zelfstandig toe te passen in je dagelijks leven. Zo word je regisseur van je leven!

bottom of page