top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Regisseur van je gezondheid

de route naar vitaliteit

Leermodules

Met onze online leermodules ga je zelfstandig aan de slag met jouw ontwikkelvraag. Geen eindeloze theorie maar dynamische programma’s waarin jouw persoonlijke ervaring centraal staat! De leermodules zijn opgedeeld in drie categorieën. Kies een categorie voor meer informatie.

keuze-1.png
Stressed Man_edited.jpg

In de wacht!

De zorg staat onder grote druk vandaag de dag. Dat betekent dat veel mensen op de wachtlijst belanden en lang moeten wachten op passende hulp. Deze module helpt je om jouw wachttijd zo goed mogelijk te overbruggen en optimaal te benutten.

Stressed Man_edited.jpg

Vergroot je veerkracht!

Wil jij leren om beter om te gaan met de uitdagingen van het leven? Wil je leren om je weerbaarheid te vergroten en veerkrachtig om te kunnen gaan met tegenslagen en stress? In deze module pak je de regie over je mentaliteit, coping en psychologische kracht!

Stressed Man_edited.jpg

Stressmanagement

In de afgelopen jaren heeft stress een steeds prominentere rol gekregen in de samenleving. Daarom is het vandaag de dag belangrijker dan ooit dat we leren om goed om te gaan met stress. In deze module leer je hoe productief én gezond te blijven.

Stressed Man_edited.jpg

Grip op je dip

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Of heb je iets vervelends meegemaakt? Je bent niet de enige! Deze online module helpt je om grip te krijgen op je dip en weer een beetje gemakkelijker door het leven te gaan.

bottom of page