top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Outdoor programma's

De kracht van ervaren

outdooractiviteiten
De kracht van ervaren

Verken, confronteer en leer! We dagen we je om in een avontuurlijke omgeving buiten je comfortzone te treden en jezelf écht te leren kennen. Ontdek je innerlijke kracht, confronteer je angsten en leer door mentale blokkades heen te breken. Middels uitdagende activiteiten ga jij aan de slag met datgene waar je in wilt groeien. Want wij geloven in actief leren: je leert pas echt als je aan den lijve ervaart wat je doet, hoe je dat doet en wat het effect daarvan is, om vervolgens actief te experimenteren en te onderzoeken of het ook anders kan. Jezelf ontwikkelen voor en door de praktijk, dat is waar we voor staan.

 

Wij ontwikkelen en begeleiden outdoor programma’s voor kleine groepen en teams. Naast dat je werkt aan persoonlijke groei wordt ook het samenwerken en functioneren binnen een groep verbeterd. Onze programma’s variëren van eendaagse workshops tot meerdaagse outdoorevents in Nederland of het buitenland. 

Leerstijlen-van-Kolb.png

Wij denken graag met je mee om een programma op maat te ontwikkelen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Onze programmas
Onze programma's
Paraglider met uitrusting

Persoonlijk leiderschap

In 4 inspirerende karatesessies dagen we je uit buiten je comfortzone te treden en jezelf écht te leren kennen. Als je in de ring staat worden jouw kwaliteiten en valkuilen uitvergroot waardoor je in korte tijd namelijk veel over jezelf te weten komt. Ontdek je innerlijke kracht, confronteer je angsten en leer door mentale blokkades heen te breken.

Watertoeren

Assertiviteitstraining

Je bent gemotiveerd, werkt hard en hebt unieke kwaliteiten. Maar je zal dit niet zo snel zeggen over jezelf en je staat niet graag in de spotlight. Je voelt je soms misschien onzeker, geeft anderen de ruimte om te shinen en confrontaties ga je liever uit de weg. Na deze training weet je exact hoe jij je podium moet pakken en heb je assertiviteit naar een hoger niveau getild!

Vrouwelijke klimmer

Off the Grid teambuilding

In deze 7 daagse nemen we jou en je team mee op een onvergetelijk avontuur. Deze outdoor week staat in het teken van vertrouwen, communiceren en resultaatgericht samenwerken. Treed buiten je comfortzone en verleg je grenzen met behulp van de geplande outdoor activiteiten en til jezelf en elkaar letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

bottom of page